Hamax Outback sykkelvogn og barnevogn

Hamax Outback Sykkelvogn

Brukervennlig, komfortabel og sikker. Kan brukes bak sykkelen, som barnevogn og til jogging.

 SYKKELVOGN

Med sykkelvogn har du mulighet til drive mange slags utendørs aktiviteter sammen med barna. Vognen er stabil og sikker, godt synlig i terreng og i trafikken, og er lett å gjøre om til barnevogn eller joggevogn.

Hamax Outback bicycle trailer charcoal

JOGGEVOGN

Ta barna med på trening! Det 16’ joggehjulet sikrer stabil kjøring, og de justerbare støtdemperne gjør turen behagelig for barna.

Joggehjulet er ideelt å bruke i ulendt terreng eller ved trening. Pass imidlertid alltid på barnets sikkerhet og komfort!

Hamax Outback bicycle trailer jogger

BARNEVOGN

Når du bruker sykkelvognen som barnevogn, er det enkelt å ta med barna på bytur eller på kafé, eller bare kose seg på tur I parken. Fronthjulet monteres på få sekunder, og gjør vognen fleksibel og lett å manøvrere.

Hamax Outback bicycle trailer stroller

Safe Connection Point

I front er vognen utstyrt med et «Safe Connection Point», et tilkoplingspunkt for sykkelarm, vognhjul og joggehjul. Punktet viser et grønt felt når sykkelarm/hjul er korrekt montert, og et rødt felt når tilkoplingen er ulåst.

Interiør

Outback har svært komfortabelt interiør, med god polstring i setet, justérbar 5-punkts sikkerhetssele og store vinduer som gir god utsikt for barnet.

Justerbart håndtak og justerbare støtdempere

Med sykkelvogn har du mulighet til drive mange slags utendørs aktiviteter sammen med barna.

Hamax Outback bicycle trailer jogger safety point