Hamax chilc bike seat

Om Hamax

Hamax AS er en verdensledende produsent og en pioner i markedet innenfor sykkelseter og sykkelvogner for barn, kjelker og akebrett. Hamax visjon er å tilby produkter som bidrar til sunne fritidsaktiviteter for barn og deres familier

Høy kvalitet

Med vår utviklingsavdeling i Nederland fokuserer vi hele tiden på å skape innovative produkter for å forbedre barns sikkerhet i trafikken og i akebakken. I tillegg ønsker Hamax å skape produktdesign som faller i smak selv for den mest kresne forbrukeren. Med kontinuerlig forskning og utvikling forbedrer Hamax hele tiden sine produkter for at barna skal få det beste. Alle våre sykkelseter og akebrett må gjennom tøffe tester. Hamax produkter er utviklet og testet i samråd med målgrupper og eksterne test institusjoner, for å sørge for at sikkerhet, design og funksjonalitet er i varetatt gjennom hele utviklingsprosessen. Alle Hamax sykkelseter er godkjent og merket i henhold til europeiske standard EN14344 og er fri for ftalater. Våre sykkelseter er laget av resirkulerbar polypropylen (PP).

Hamax er en del av HTS Gruppen

Hamax er en del av HTS Gruppen, i dette selskapet er det flere kjente merkevarer som BeSafeVoksiEttoSwisseye and Packline.