Familie på tur med hamax siesta sykkelsete

Hamax Historie

I over 50 år har Hamax vært i stadig utvikling. Historien startet i 1958 under navnet Plast&Form, som senere i 1978 ble til Hamax AS.

Startet i 1958

I starten på 1960 årene ble de første vinterproduktene produsert – enkle akebrett og miniski. Miniskiene er fortsatt i salg og er like populære den dag i dag. Opp igjennom årene har mange flere akebrett blir utviklet, og Hamax har nå ett stort sortiment både av styrbare akebrett og kjelker, enklere akebrett med håndbremser, surfere og akematter.

I 1981 ble det første sykkelsetet produsert

I 1981 ble det første sykkelsetet produsert. Hamax er markedsleder på sykkelseter til barn i Skandinavia og er en av de største og mest anerkjente i Europa. Dette har vi oppnådd ved at våre produkter er utviklet og testet i samråd med målgrupper og eksterne test institusjoner, for å sørge for at sikkerhet, design og funksjonalitet er i varetatt gjennom hele utviklingsprosessen. Alle Hamax sykkelseter er godkjent og merket i henhold til europeiske standard EN14344 og er fri for ftalater. Våre sykkelseter er laget av resirkulerbar polypropylen (PP).

I 2007 kjøpte Hamax Rocko AB og fikk ett nytt varemerke inn i vårt sortiment. I 2008 valgte Hamax å legge ned egen produksjon og heller satse videre på salg/marked og produktutvikling. Hovedkontoret til Hamax er lokalisert i Moss – Norge og utviklingsavdelingen ligger i Nederland

Hamax er en del av HTS gruppen

Hamax er en del av HTS Gruppen, i dette selskapet er det flere kjente merkevarer som BeSafeVoksiEttoSwisseye and Packline.