Choose Hamax outback biketrailer or Hamax Avenida biketrailer

Skal jeg velge Outback, Avenida eller Traveller sykkelvogn?

Hvilken sykkelvogn skal jeg velge?

Å velge riktig vogn kan være vanskelig. Først må du bestemme deg for hva som er viktig for deg og ditt bruk i hverdagen. Hva skal du bruke vognen til? Ønsker du å ha mulighet til å jogge/stå på ski med vognen? Kommer du til å bruke den til kaféen eller når du skal handle? Her kommer en liten guide!

Outback er en flerfunksjonell vogn som kan brukes i mange anledninger. I tillegg til sykkelarm og strollerhjul som følger med vognen, finnes det også ekstrautstyr som joggehjul til trening/ulendt terreng og skisett slik at vognen kan brukes som pulk.

Hamax multifunksjonell sykkelvogn. Kan brukes til sykling, gåturer, jogging og som pulk

Avenida og Traveller kommer også med sykkelarm og stroller hjul, men har ikke mulighet for ekstrautstyr som joggehjul eller skisett.

Hamax Avenida biketrailer shown as a biketrailer and a stroller

Ta med de minste på tur

Både Outback og Avenida har mulighet for et babysete slik at vognene kan brukes fra barnet er nyfødt. Vi anbefaler da at vognene kun benyttes som barnevogn og ikke sykkelvogn. I Traveller kan ikke dette babysetet benyttes, og vi anbefaler derfor at vognen kun benyttes fra barnet er 6 måneder.

Baby som sitter i babysetet som passer til outback og avenida sykkelvogn

Både Avenida og Traveller er en nettere vogn som egner seg utmerket som en by-vogn.

Alle tre vognene har en myk polstring i setene, men Outback har i tillegg polstring i seteryggen. Outback og Avenida er tilgjengelig med ett og to seter, mens traveller kun finnes med to seter.

Lagringsplass

Når man er ute på tur trenger man ofte å ha med seg litt bagasje – en bag til stranden eller om man svipper innom butikken på vei hjem fra barnehagen. Da er den store lagringsplassen som finnes både i Outback, Avenida og Traveller kjekk å ha!

Hamax outback og avenida viser god lagringsplass

Justerbar rygg

Dersom barnet blir trøtt underveis kan man lene setene tilbake med Outbacks tilbakeleningsfunksjon slik at barna får en god hvilestilling, se video. Vær oppmerksom på at justerbar rygg kun gjelder modeller produsert fra 2019.

Avenida og Traveller har ingen tilbakeleningsfunksjon på setene.

Hamax Outback biketrailer with reclineable seats. Child sleeping

Praktisk

Alle vognene kan legges sammen, noe som gjør oppbevaring og transport effektivt. Se video Outback og video Avenida.

I tillegg har de parkeringsbrems, innsektsnett, soltrekk og et frontvindu som beskytter mot regn og vind. Outback og Avenida har trinnløst, justerbart håndtak, mens Traveller kan settes i to forskjellige posisjoner.

Sykkelvognene kan også brukes bak elsykkel.

Hvordan feste sykkelvognen til sykkelen?

Det er enkelt å feste sykkelvognene til sykkelen (video)! Etter at braketten er festet godt kan vognen settes på og taes av på 1-2-3. Ønsker man å kunne bytte sykkelvognen mellom flere sykler kan man kjøpe en ekstra festbebrakett til sykkel nr 2!

Konklusjon

Både Outback, Avenida og Traveller er et godt valg, så la behovene bestemme hvilken vogn som passer best til deg og din familie!

Hamax outback og avenida sykkelvogn og barnevogn