Stiftung Warentest anbefaler Hamax!

Topp-plassering i stor sykkelvogntest

Nok en gang anbefaler prestisjetunge Stiftung Warentest et Hamax-produkt. Denne gangen har 12 sykkelvogner gått gjennom en omfattende test, og som én av kun to aktører, har Hamax Outback oppnådd topp-karakteren «GOD». Utmerkede resultater på området kjøre-egenskaper og oppbremsing ble nevnt spesielt. I tillegg fikk Outback skryt for romslig plass i vognen.

Testen ble utført av et panel av erfarne syklister, samt test-institutter. Viktige områder som sikkerhet og samsvar med standard ble nøye sjekket, i tillegg til komfort og brukervennlighet. Alle produktene ble også testet for holdbarhet og skadelige stoffer.

Samtidig benyttet Stiftung Warentest anledningen til å minne om fjorårets test av sykkelseter for barn, hvor Hamax Caress ble testvinner (3/2018).

Hamax har designet og tilvirket produkter for barn i mer enn 60 år. Gjennom alle disse årene har sikkerhet vært vår høyeste prioritet. Vi er stolte av at arbeidet har båret frukter, og at produktene er trygge, brukervennlige og etterspurte i markedet.

Hamax – siden 1958

https://www.test.de/Fahrradanhaenger-im-Test-Fuenf-von-zwoelf-Kinderfahrradanhaengern-sind-mangelhaft-1859173-0/